Matematik Bir Mihenk Taşı

Matematik Netlerini Arttırmak, sınav da aslında sizi zirveye taşıyacaktır. MF, TM, TS fark etmeksizin matematik büyük önem arz etmektedir. Bu zorlu sınav yolunda birçok öğrenci matematiği yabana atarak daha farklı derslere ağırlık veriyor. Birçok öğrenci tek bir matematik netinin yaratacağı farkların farkında değil. Bunun sebebi yanlış yönlendirmeden gelmektedir. Öğrenciler bu süreçte yanlış yönlendiriliyor. Bu korkunç gidişata son vermek istiyoruz. Öğrencilere matematik netlerini arttırmak konusunda yardımcı oluyoruz. Netleri artırma yollarını öğretiyor, eksik konuları belirliyor, hangi kaynakların öğrenciye uygun olacağını bildiriyor, alanımızda farklı olduğumuzu kanıtlıyoruz. Çünkü işinde iyi olan bir insan farkında olan bir insandır. İyi yönlendirmeler sayesinde hayallerini gerçekleştirmiş olan birçok insan tanıyoruz. Bunlardan birinin de siz olmasını istiyoruz. Eğer aramıza katılıp imkanlardan yararlanmak, doğru koçluğa adım atmak istiyorsanız siz öğrenciler için hazırlamış olduğumuz aylık paketlerden yararlanabilirsiniz. Randevularınızı www.fikoc.com.tr adresinden veya 0850 308 16 18 Whatsapp İletişim Hattı ile oluşturabilirsiniz.

Özellikle TYT Matematikte meydana gelen değişmeler birçok öğrencinin gözünü korkutmakta ve bu da öğrencinin matematiğe bir düşman edası ile bakmasına sebep olmaktadır. Bu durumda öğrencileri düştükleri bu kuyudan kurtarabileceğimize inancımız tam. Gerekli planlama ve motivasyon ile aşacaksınız. Öğrencilerin korkulu rüyası olan matematik, umuyoruz ki yönlendirmelerimiz sayesinde öğrencilerin dostu haline gelecektir. Çünkü koç olmak demek öğrencinin halinden anlamak demektir. Öğrencilere kulak kabartıyoruz, empati yapıyor ve aslında öğrencilerin de bu konuda haklı olduklarını belirtiyoruz. Matematik Netlerini Arttırmak için yaptığımız ve yapmayı sürdürdüğümüz çalışmalarımız ile öğrencileri anladığımızı ve bu sorunu en iyi şekilde çözebilmenin yolunu bulduğumuzu gösteriyoruz.

Her şeyden evvel Matematik Netlerini Arttırmak için öğrencinin hedefe kilitlenmesini ve yapabileceği konuları daha ön plana alarak onları en iyi şekilde yapabilmeyi sağlaması gerektiğini belirtmekte fayda vardır. Yapabileceği konuları çelik gibi yaptıktan sonra yüksek özgüvenle yapamadığı konulara giriş yapıp yeteri kadar kaynaktan ilerlemesiyle tüm korkularından kurtulacak ve emin adımlarla ilerleyecektir. Aslında yeni nesil soru diye tabir edilen soruların eskisine nazaran daha basit ve daha akıllıca olduğunu vurgulamaktayız. Çünkü yeni sistemin ezberciliğe karşı olduğunun farkındayız. Yeni nesil sorular okuduğunu anlamaya yöneliktir. Türkçeyi de iyi öğrenerek okuduğunu anlamayı geliştirebilirsiniz. En önemlisi de işe matematiği sevmek ile başladığınızda matematik netlerinizde meydana gelecek olan artışları göreceksiniz. Matematikte meydana gelen bu artışlar sınav yolunda motivasyonunuzu en iyi şekilde arttıracak ve diğer derslere de daha azimli daha hırslı sarılmanızı sağlayacaktır. Tecrübeli yönlendirmelerimiz sayesinde matematiğe sevgi duyacaksınız ve soruları zevkle çözeceksiniz. Artık matematik netlerinde artışı sağlamak eskisi kadar zor değil, çünkü Fi Koç var. Yeni sistemin çok iyi farkındayız. Sizde bu farkındalığa dahil olarak bir yılınızı mükemmelleştirebilirsiniz.